Marktplaatsen Duitsland

Duitse Marktplaatsen zijn de plaatsen voor het direct aanschaffen van producten uit Duitsland. Er zijn heel E-commerce Duitsland Marktplaatsen waar je misschien interesse in zou kunnen hebben. Enkele hiervan zijn:

Quoka.de

Quoka was in eerste instantie in de krant actief als 1 van de eerste Duitse Marktplaatsen, en is nu als website actief. Op de website van Quoka kun je kiezen uit duizenden advertenties.

Kalaydo.de

Kalaydo.de is opgericht in 2006 als Duitse Marktplaats. Op de website kan je meer dan 1 miljoen advertenties vinden. Behalve kleine tweedehands producten kan je er ook terecht voor huizen en auto’s. Je kan op deze website eenvoudig per regio zoeken.

Markt.de

Op deze website vindt je meer dan 2 miljoen advertenties. Hier vindt je producten van alle categorieën, zelfs diensten, vacatures en contactadvertenties. Dit is 1 van de grootste Duitse Marktplaatsen.

Deine Anzeigenwelt

Gemiddeld heeft deze website meer dan 1 miljoen advertenties. Deine Anzeigenwelt bestaat sinds 1995 als een van de eerste Duitse Marktplaatsen. Hierop kun je dus eveneens kopen en verkopen. Het is ook een Duitse Marktplaats.

Locanto.de

Deze van oorsprong afkomstige Amerikaanse site is ook actief in Duitsland.

Local24.de

Deze site bestaat sinds 2007. Dit is een portaal met meerder Duitse Marktplaatsen tegelijk zoals, Quoka.de, Kaylaydo.

eBay-Kleinanzeigen.de

Dit is ook een soort Van Duitse Marktplaats.nl. Hier vindt je advertenties van verkopers in heel Duitsland. eBay is de eigenaar van de Nederlandse Marktplaats.nl. Op eBay Duitsland kan je o.a. terecht voor veilingen om iets te kopen of te verkopen.

Amazon.de

Sinds 1998 bestaat Amazon in Duitsland. Amazon is de grootste marktplaats van Duitslamd. Ruim 40% van alle online aankopen in Duitsland gaan via Amazon. Voor Amazon is de Verenigde Staten hun belangrijkste land wereldwijd qua verkopen en omzet, daarna gevolgd door Duitsland.

Amazon heeft ook een vaste klantendienst die Prime heet en al meer dan tien jaren bestaat. Ben je Prime -klant, dan hoef je geen verzendkosten te betalen .Hoe groot of klein de bestelling ook is. Je kan er terecht voor electronica, beauty en verzorging, wonen en koken, tuin, speelgoed en spellen, boeken, sport, kleding, klussen en gereedschap, persoonlijke verzorging, computers en accesoires, videogames en accessoires ,mobiele telefoons en accessoires. Je kunt er ook terecht voor Cadeau-ideeën of cadeau bonnen. Amazon werd opgericht op 5 juli in 1994 door Jeff Bezos, in Washington, Verenigde Staten. Het was toen 1 van de eerste bedrijven die online goederen verkocht. Het is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Seattle .Er zijn ook heel veel voordelen aan verbonden. Zoals veilig betalen, gratis en bestellingen zijn eenvoudig te retourneren. Er is ook een klantenservice. Heb je iets besteld, dan kan je die bestelling makkelijk traceren.

Eigen Duitse webshop

dan vrijblijveNaast bovengenoemde marktplaatsen zou je ook zelf met een Duitse webshop de Duitse markt kunnen opgaan. Duitsewebsite.nl is eveneens gespecialiseerd hierin en helpt Nederlandse webshops succesvol te worden op de Duitse markt met online marketing Duitsland.

Zou je zelf graag producten willen verkopen op Amazon of via jouw eigen webshop en heb je hierbij hulp en advies nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op.