Duitsewebsite.nl

Online marketing Duitsland, ook in Duitsland zoekt en vindt 97% van alle mensen nieuwe bedrijven via Google; privé en zakelijk. Wanneer uw bedrijf vindbaar is in de Nederlandse Google dan betekent dit niet automatisch óók in Google.de.

Online Marketing Duitsland advies?

Online Marketing Duitsland

Online Marketing Duitsland gaat tegenwoordig effectief en eenvoudig via het internet. Daar waar vroeger met name beurzen en acquisitie de methoden waren, kan dit tegenwoordig op een nette manier via Duitse zoekmachines. Acquisitie wordt overigens in Duitsland niet op prijs gesteld, vandaar dat het zeer passend is als potentiële Duitse klanten U vinden, in plaats van andersom. Door de opkomst van het internet is marketing van outbound naar inbound gegaan. Ook in Duitsland zoeken en vinden 97% van de mensen nieuwe bedrijven en informatie via zoekmachines. De kunst is dus om goed vindbaar te worden in Duitsland, zodat u meer contactaanvragen ontvangt. Online Marketing Duitsland begint altijd met een goed ingerichte website conform de Duitse standaarden en met een goede vindbaarheid in Google Duitsland. 

Onze ervaring leert ons dat het het plaatsen van enkel Duitse teksten op uw website niet direct resulteert in een hoge ranking in Duitse zoekmachines als Google.de, maar dat hier meer voor nodig is. Online marketing begint dus met een Duitse website en de kennis hierover willen we graag met u delen.

Voor informatie omtrent een effectieve Duitse marketingstrategie komen wij graag vrijblijvend met u in contact. Via onderstaande button kunt u uw gegevens achterlaten en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook per email of telefoon bereiken.

Online vindbaar

Overal gevonden, online in Duitsland

Marketing online in Duitsland: wees bescheiden en zorg dat U gevonden wordt!

De stap om te exporteren naar Duitsland was vroeger veel groter dan nu. U bezocht wat beurzen en kocht een CD-rom met adressen van uw prospects om deze vervolgens te mailen en te bellen. Dit laatste is echter bij wet al verboden! Duitsers hebben nu eenmaal een andere zakelijke houding dan Nederlanders en stellen het minder op prijs om gebeld te worden of marketingacties te ontvangen van onbekende leveranciers.

Als we daarbij in ogenschouw nemen dat het zakelijke verkeer van reactief naar proactief is gegaan, wat betekent dat mensen tegenwoordig door de opkomst van internet en Google zelf grotendeels opzoek gaan naar leveranciers en recensies, dan is vindbaarheid in Google een enorm bescheiden en gepaste manier om leads te krijgen vanuit Duitsland. Tegen minimale kosten en geringe inspanning slaat u de spijker volledig op zijn kop bij uw potentiële relaties. Daarbij zoeken we naar de juiste wijze om hoger in de Duitse Google terecht te komen, zodat u ook gevonden wordt in Duitsland en u op een betaalbare manier nieuwe contacten kunt binnenhalen via uw website.

Advies over online marketing in Duitsland

Online marketing Duitsland is meer dan een paar Duitse teksten op uw bestaande website. Bent u benieuwd hoe wij online marketing kunnen aanpakken? Wij vertellen u graag persoonlijk wat wij voor u kunnen betekenen. Dit artikel geeft u ook verder infomatie. Neem contact met ons op via de telefoon of stuur een berichtje via ons contactformulier.

Ontdek de Kracht van Online Marketing in Duitsland

Duitsland, met zijn welvarende economie en grote bevolking, biedt enorme kansen voor bedrijven die zich willen uitbreiden in Europa. En wat is een betere manier om uw merk te promoten en uw doelgroep te bereiken dan met online marketing? In deze tekst duiken we dieper in op de wereld van online marketing in Duitsland en hoe het uw bedrijf kan laten groeien.

Waarom Online Marketing in Duitsland?

Duitsland is de grootste economie van Europa en staat bekend om zijn sterke koopkrachtige consumentenmarkt. Met meer dan 80 miljoen internetgebruikers en een groeiend aantal online shoppers, is online marketing de sleutel tot succes in dit land. Of u nu een lokaal Duits publiek wilt aanspreken of internationale klanten wilt bereiken, online marketing biedt ongekende mogelijkheden.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor Duitsland

Een cruciaal onderdeel van online marketing in Duitsland is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Duitse consumenten vertrouwen sterk op zoekmachines zoals Google om producten en diensten te vinden. Het is van vitaal belang om uw website te optimaliseren voor Duitse zoektermen en zoekgewoonten om hoog te scoren in de zoekresultaten. Dit verhoogt niet alleen uw zichtbaarheid, maar ook uw geloofwaardigheid bij de Duitse consument.

Lokale Content en Taal

Een andere belangrijke factor bij online marketing in Duitsland is de taal en lokale content. Het is essentieel om uw website en marketingmateriaal aan te passen aan de Duitse taal en cultuur. Dit vergroot de kans dat Duitse consumenten zich met uw merk kunnen identificeren en eerder geneigd zijn tot aankoop.

Betaalde Advertenties

Naast SEO en lokale content, zijn betaalde advertenties zoals Google Ads en sociale media-advertenties effectieve manieren om snel zichtbaarheid te genereren in Duitsland. Met gerichte advertenties kunt u uw boodschap aan de juiste doelgroep presenteren en uw ROI maximaliseren.

Sociale Media Marketing

Sociale media is wereldwijd populair en Duitsland vormt daarop geen uitzondering. Het gebruik van platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn stelt u in staat om uw merk onder de aandacht te brengen, relaties met klanten op te bouwen en uw naamsbekendheid te vergroten.
Online marketing in Duitsland biedt onbegrensde mogelijkheden voor bedrijven die hun doelgroep willen bereiken in deze lucratieve markt. Door te investeren in zoekmachineoptimalisatie, lokale content, betaalde advertenties en sociale media marketing, kunt u uw bedrijf naar nieuwe hoogten tillen. Laat uw concurrenten achter u en maak gebruik van de kracht van online marketing in Duitsland. Neem vandaag nog contact op met experts om uw strategie te bespreken en uw online succes te verzekeren.