Duitsewebsite.nl

Ook in Duitsland zoekt en vindt 97% van alle mensen nieuwe bedrijven via Google; privé en zakelijk. Wanneer uw bedrijf vindbaar is in de Nederlandse Google dan betekent dit niet automatisch óók in Google.de.

Online Marketing Duitsland advies?

Online Marketing Duitsland

Online Marketing in Duitsland gaat tegenwoordig effectief en eenvoudig via het internet. Daar waar vroeger met name beurzen en acquisitie de methoden waren, kan dit tegenwoordig op een nette manier via Duitse zoekmachines. Acquisitie wordt overigens in Duitsland niet op prijs gesteld, vandaar dat het zeer passend is als potentiële Duitse klanten U vinden, in plaats van andersom. Door de opkomst van het internet is marketing van outbound naar inbound gegaan. Ook in Duitsland zoeken en vinden 97% van de mensen nieuwe bedrijven en informatie via zoekmachines. De kunst is dus om goed vindbaar te worden in Duitsland, zodat u meer contactaanvragen ontvangt. Marketing in Duitsland begint altijd met een goed ingerichte website conform de Duitse standaarden en met een goede vindbaarheid in Google Duitsland. 

Onze ervaring leert ons dat het het plaatsen van enkel Duitse teksten op uw website niet direct resulteert in een hoge ranking in Duitse zoekmachines als Google.de, maar dat hier meer voor nodig is. Online marketing in Duitsland begint dus met een Duitse website en de kennis hierover willen we graag met u delen.

Voor informatie omtrent een effectieve Duitse marketingstrategie komen wij graag vrijblijvend met u in contact. Via onderstaande button kunt u uw gegevens achterlaten en binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook per email of telefoon bereiken.

Online vindbaar

Overal gevonden, online in Duitsland

Online adverteren

Op Amazon, eBay en in Google

Marketing Duitsland: wees bescheiden en zorg dat U gevonden wordt!

De stap om te exporteren naar Duitsland was vroeger veel groter dan nu. U bezocht wat beurzen en kocht een CD-rom met adressen van uw prospects om deze vervolgens te mailen en te bellen. Dit laatste is echter bij wet al verboden! Duitsers hebben nu eenmaal een andere zakelijke houding dan Nederlanders en stellen het minder op prijs om gebeld te worden of marketingacties te ontvangen van onbekende leveranciers.

Als we daarbij in ogenschouw nemen dat het zakelijke verkeer van reactief naar proactief is gegaan, wat betekent dat mensen tegenwoordig door de opkomst van internet en Google zelf grotendeels opzoek gaan naar leveranciers en recensies, dan is vindbaarheid in Google een enorm bescheiden en gepaste manier om leads te krijgen vanuit Duitsland. Tegen minimale kosten en geringe inspanning slaat u de spijker volledig op zijn kop bij uw potentiële relaties. Daarbij zoeken we naar de juiste wijze om hoger in de Duitse Google terecht te komen, zodat u ook gevonden wordt in Duitsland en u op een betaalbare manier nieuwe contacten kunt binnenhalen via uw website.

Advies over online marketing in Duitsland

Online marketing in Duitsland is meer dan een paar Duitse teksten op uw bestaande website. Bent u benieuwd hoe wij online marketing in Duitsland kunnen aanpakken? Wij vertellen u graag persoonlijk wat wij voor u kunnen betekenen. Dit artikel geeft u ook verder infomatie. Neem contact met ons op via de telefoon of stuur een berichtje via ons contactformulier.

Advies

Juridisch, Fiscaal advies

Wees bescheiden en zorg dat U gevonden wordt!