Duitsewebsite.nl

Succesvol een Webshop in Duitsland starten

Duitse Webshop goed vindbaar

Gebruik maken van een Duitse domeinnaam

Om uw webshop echt ‘Duits’ te maken, naast Duitse teksten, zal u ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van een Duitse domeinnaam. Wanneer u gebruik maakt van een Duitse domeinnaam, oftewel een .de-registratie, wordt uw webshop beter vindbaar voor de Duitse consument en ook betrouwbaarder. Het is wel van belang dat u rekening houdt met het feit dat u uw webshop moet registreren bij de Deutsches Network Information Center, DENIC. Daarbij is het wel verplicht dat er een bestaand adres in Duitsland moet worden opgegeven voor administratief contact. Er zijn verschillende providers en dienstverleners waarbij het mogelijk is om een virtueel adres te huren.

Het betaalsysteem van uw Duitse webshop

Het is belangrijk om na te denken welke betaalsysteem u gaat gebruiken voor uw Duitse webshop. Er zijn verschillende betaalsystemen, denk maar aan Creditcard, Paypal of bijvoorbeeld de Nederlandse iDeal. Betalen met een creditcard of Paypal is een internationaal betaalsysteem en lijkt wat dat betreft dan ook de ideale betaalmogelijkheid. Het probleem is dat maar 20% van de Duitse internetgebruikers een creditcard heeft. Als u alleen maar gebruik maakt van creditcard betaalmogelijkheden, dan kan het ervoor zorgen dat u veel klanten en daarbij omzet misloopt. De meeste Duitse consument maken het liefst gebruik van automatische incasso’s. Het is dus van belang om gebruik te maken van een betaalsysteem waarmee de Duitse klanten kunnen betalen met automatische incasso’s.

Uw webshop voorzien van een keurmerk

Net zoals Nederlanders, zien Duitsers graag een keurmerk bij een webshop. Een keurmerk zorgt er namelijk voor dat uw webshop erkend wordt als een betrouwbare webshop. Wanneer uw webshop erom bekend staat betrouwbaar te zijn, zorgt dit natuurlijk voor meer conversie en uiteindelijk meer omzet. Er zijn verschillende online keurmerken in Duitsland, namelijk e-Safer shopping/TÜV SÜD Prüfsiegel, EHI Geprüfter Online-Shop en Trusted Shops.

Investeren in een Duitse webshop?

Waar wacht u nog op? Wanneer u succesvol een webshop in Duitsland wilt starten, dan moet u ook investeren. En waar kunt u nu beter investeren dan bij een betrouwbare partij met jarenlange ervaring in de Duitse markt. Neem daarom nu contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd of Duitsland voor u kansen biedt?

Een webshop Duitsland is niets zonder bezoekers en klanten. Online shoppen wordt in Duitsland heel anders gedaan dan in Nederland, omdat ze bijvoorbeeld hele andere manieren van betalen gewend zijn.

Een bedrijf beginnen in Duitsland gaat natuurlijk niet vanzelf. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een taalbarrière, want veel Duitsers kunnen geen Nederlands. Het is van essentieel belang dat u investeert in goede en sterke Duitse teksten en linkbuilding Duitsland wanneer u een Duitse website of webshop maakt. Daarnaast is het belangrijk om de verschillen tussen Nederland en Duitsland van tevoren te erkennen, wanneer u een bedrijf wilt beginnen in Duitsland. 

Duitsewebsite.nl is gespecialiseerd in webshop voor de Duitse markt en heeft jarenlange ervaring in het leveren van webshops en webwinkels voor Nederlandse ondernemers die actief zijn op de Duitse markt. Een Duitser denkt nu eenmaal anders dan een Nederlander. Uit ervaring weten wij dat een professionele Duitse webshop meer is dan alleen Duitse teksten. Wij spreken niet alleen de taal, maar weten ook hoe een goede Duitse webshop in elkaar zit en hoe onze Oosterburen zich gedragen op het internet. linkbuilding Duitsland begint tegenwoordig op het internet met een goede Duitse webwinkel of webshop en vraagt om expertise en kennis. Bij Duitsewebsite.nl bent u aan het juiste adres.

Scoren bij de oosterburen samen met Duitsewebsite.nl