fbpx
Duitsewebsite Webshop Duitsland | Meer leads en omzet uit Duitsland | Duitsewebsite.nl

Webshop Duitsland

Succesvol een webshop starten in Duitsland

  • Vooral wanneer u succesvol een webshop in Duitsland wilt starten, is het verstandig om te investeren in de online vindbaarheid van uw webshop. Het schrijven en plaatsen van Duitse teksten is een goed begin daarvoor, maar u zult natuurlijk ook aan linkbuilding moeten doen om die mooie plekken in de zoekresultaten te realiseren.
  • Wij kunnen u daarbij helpen. Er zitten veel haken en ogen aan het beginnen van een webshop in Duitsland en daarom is het belangrijk dat u in contact komt met een betrouwbare partij die bekend is met de Duitse markt en ook weet wat er in deze markt speelt.
  • Daarnaast hebben wij een jarenlange ervaring in zoekmachine optimalisatie en in het schrijven van Duitse teksten. Wij kunnen mooie plekken behalen in de zoekresultaten voor uw webshop of website. Door in zoekmachine optimalisatie te investeren, investeert u in posities in de zoekresultaten. Duitsland is zelfs het grootste E-commerce gebied van Europa.

Een Duitse webshop laten bouwen

  • Online marketing in Duitsland kan tegenwoordig op een snelle en effectieve manier en door te investeren in een goede Duitse webshop. Vroeger liet u wellicht folders drukken of een reclamebord langs de snelweg zetten. Echter is het bereiken van potentiële klanten tegenwoordig vele malen eenvoudiger geworden door de opkomst van het internet en zoekmachines zoals Google. U dient daarbij wel in ogenschouw te nemen dat de wensen en eisen van webshops in Duitsland nu eenmaal anders zijn dan die in Nederland. Als u kiest voor een Duitstalige webshop dan is het van belang dat deze ook hoog dient te scoren in de Duitse Google zoekmachine. In 12 jaar tijd hebben wij de expertise in huis gehaald om hoog te scoren met een Duitse webshop. Uw webshop wordt geschikt gemaakt voor adverteren in Duitsland en SEO Duitsland door deze vindbaar te maken binnen Google.de. Om Duitse klanten binnen te halen zal uw webshop moeten worden aangepast en geoptimaliseerd conform de wensen en eisen van Google Duitsland.

Gebruik maken van een Duitse domeinnaam

Om uw webshop echt ‘Duits’ te maken, naast Duitse teksten, zal u ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van een Duitse domeinnaam. Wanneer u gebruik maakt van een Duitse domeinnaam, oftewel een .de-registratie, wordt uw webshop beter vindbaar voor de Duitse consument en ook betrouwbaarder. Het is wel van belang dat u rekening houdt met het feit dat u uw webshop moet registreren bij de Deutsches Network Information Center, DENIC. Daarbij is het wel verplicht dat er een bestaand adres in Duitsland moet worden opgegeven voor administratief contact. Er zijn verschillende providers en dienstverleners waarbij het mogelijk is om een virtueel adres te huren.

Het betaalsysteem van uw Duitse webshop

Het is belangrijk om na te denken welke betaalsysteem u gaat gebruiken voor uw Duitse webshop. Er zijn verschillende betaalsystemen, denk maar aan Creditcard, Paypal of bijvoorbeeld de Nederlandse iDeal. Betalen met een creditcard of Paypal is een internationaal betaalsysteem en lijkt wat dat betreft dan ook de ideale betaalmogelijkheid. Het probleem is dat maar 20% van de Duitse internetgebruikers een creditcard heeft. Als u alleen maar gebruik maakt van creditcard betaalmogelijkheden, dan kan het ervoor zorgen dat u veel klanten en daarbij omzet misloopt. De meeste Duitse consument maken het liefst gebruik van automatische incasso’s. Het is dus van belang om gebruik te maken van een betaalsysteem waarmee de Duitse klanten kunnen betalen met automatische incasso’s.

Uw webshop voorzien van een keurmerk

Net zoals Nederlanders, zien Duitsers graag een keurmerk bij een webshop. Een keurmerk zorgt er namelijk voor dat uw webshop erkend wordt als een betrouwbare webshop. Wanneer uw webshop erom bekend staat betrouwbaar te zijn, zorgt dit natuurlijk voor meer conversie en uiteindelijk meer omzet. Er zijn verschillende online keurmerken in Duitsland, namelijk e-Safer shopping/TÜV SÜD Prüfsiegel, EHI Geprüfter Online-Shop en Trusted Shops.

Investeren in een Duitse webshop?

Waar wacht u nog op? Wanneer u succesvol een webshop in Duitsland wilt starten, dan moet u ook investeren. En waar kunt u nu beter investeren dan bij een betrouwbare partij met jarenlange ervaring in de Duitse markt. Neem daarom nu contact met ons op en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Benieuwd of Duitsland voor u kansen biedt?

Een webshop Duitsland is niets zonder bezoekers en klanten. Online shoppen wordt in Duitsland heel anders gedaan dan in Nederland, omdat ze bijvoorbeeld hele andere manieren van betalen gewend zijn.

Een bedrijf beginnen in Duitsland gaat natuurlijk niet vanzelf. Zo is er bijvoorbeeld sprake van een taalbarrière, want veel Duitsers kunnen geen Nederlands. Het is van essentieel belang dat u investeert in goede en sterke Duitse teksten en linkbuilding Duitsland wanneer u een Duitse website of webshop maakt. Daarnaast is het belangrijk om de verschillen tussen Nederland en Duitsland van tevoren te erkennen, wanneer u een bedrijf wilt beginnen in Duitsland.

Duitsewebsite.nl is gespecialiseerd in webshop voor de Duitse markt en heeft jarenlange ervaring in het leveren van webshops en webwinkels voor Nederlandse ondernemers die actief zijn op de Duitse markt. Een Duitser denkt nu eenmaal anders dan een Nederlander. Uit ervaring weten wij dat een professionele Duitse webshop meer is dan alleen Duitse teksten. Wij spreken niet alleen de taal, maar weten ook hoe een goede Duitse webshop in elkaar zit en hoe onze Oosterburen zich gedragen op het internet. linkbuilding Duitsland begint tegenwoordig op het internet met een goede Duitse webwinkel of webshop en vraagt om expertise en kennis. Bij Duitsewebsite.nl bent u aan het juiste adres.

Scoren bij de oosterburen samen met Duitsewebsite.nl