Duitsewebsite.nl

Export naar Duitsland begint op het internet! Nederland is een exportland en Duitsland is haar belangrijkste afzetmarkt. Het is dus logisch dat er veel zakelijk verkeer is tussen Nederland en Duitsland. Met export naar Duitsland kunnen wij u als geen ander helpen. Wij hebben jarenlange ervaring met de online Duitse markt.

Export naar Duitsland begint op het internet

Export Duitsland komt veel voor gelet op het zakelijke verkeer tussen Nederland en Duitsland. Nederland is een exportland en Duitsland is haar belangrijkste afzetmarkt. Vroeger waren met name de beurzen het belangrijkste middel om zaken te doen in Duitsland en in contact te komen met potentiële klanten. Uiteraard is dit nog steeds een populaire manier van contact maken. Echter is het verkrijgen van nieuwe zakelijke contacten door de komst van het internet en Google een stuk eenvoudiger en goedkoper geworden. Ook in Duitsland is Google de belangrijkste bron van informatie. Als u dus uw marktaandeel in Duitsland wilt vergroten is het van groot belang om uw internetpresentatie uit te breiden met een Duitse website of Duitse webshop, die voldoet aan alle wensen en eisen van Duitsland. Deze eisen zijn nu eenmaal anders dan die van Nederlander. Met export naar Duitsland kunnen wij u als geen ander helpen. Ook de Kvk Duitsland biedt hierin verdere informatie. Wij hebben jarenlange ervaring met 

Naar Duitsland exporteren is vanwege internet veel eenvoudiger geworden

Door de opkomst van het internet en zoekmachines zijn landsgrenzen vervaagd en is marketing in Duitsland vele malen eenvoudiger geworden. Sterker nog: om zaken te doen in Duitsland en andere landen is internet juist de manier, aangezien internet de landen letterlijk verbindt. Als u gaat ondernemen in het buitenland wordt het aanspreken van uw relaties in hun eigen taal zeer gewaardeerd. Een Duitse webshop is geen leuke bijkomstigheid, maar een essentieel onderdeel in het wel of niet behalen van succes. Let wel, enkel een Duitse webshop met Duitse teksten is nog steeds niet voldoende om daadwerkelijk met potentiële klanten in contact te komen. Een goede online vindbaarheid van uw Duitse website door o.a. linkbuilding Duitsland is daarnaast ook van essentieel belang. Duitsewebsite.nl beschikt over jarenlange ervaring in Duitse online marketing en zorgt ervoor dat u ook daadwerkelijk hoog in de resultaten van de Duitse zoekmachines komt, zodat Duitsers uw website snel en gemakkelijk kunnen vinden via Google.de. De spelregels voor zoekmachine optimalisatie in Duitsland zijn echter wel anders dan in Nederland. Daarom is het van belang om u hierin te laten adviseren door een van onze specialisten. Wij hebben jarenlange ervaring met Duitse online marketing, spreken de Duitse taal en kunnen u helpen om te scoren op Google.de. Daarnaast kunnen wij u helpen met zaken als een Duits telefoonnummer, Duits postadres en het oprichten van een Gmbh. Uw export naar Duitsland begint online!

Wilt u gaan exporteren naar Duitsland? Wij weten de weg!

Heeft u hulp en advies nodig bij meer export naar Duitsland? Wij helpen u graag en kunnen u informeren over alle aspecten van ondernemen in Duitsland. Als u ons contactformulier invult nemen we binnen 24 uur contact met u op. Uiteraard kunt u uw vraag ook per mail of telefoon aan ons stellen. 

Exportadvies aanvragen?

Export naar Duitsland? Wij weten de weg!