Duitsewebsite.nl

Duits telefoonnummer

Er zijn vele Nederlandse ondernemers die ervoor kiezen om zaken te doen in Duitsland. Als u begint aan een bedrijfsvestiging in Duitsland of een klantenkring daar hebt, dan is een Duits telefoonnummer aanvragen een aanrader.

Duits telefoonnummer aanvragen… u kunt het wagen
Er zijn vele Nederlandse ondernemers die ervoor kiezen om zaken te doen in Duitsland. Als u begint aan een bedrijfsvestiging in Duitsland of een klantenkring daar hebt, dan is een duits telefoonnummer aanvragen een aanrader. Een Duits telefoonnummer aanvragen zal maken dat de communicatie en betrouwbaarheid tussen u als ondernemer en de klanten sterker zal worden. Voordelen Duits telefoonnummer aanvragen zijn als volgt:

– Als Duitse klanten plaatselijk bellen, zijn de kosten laag,

– Voor nederzettingen tussen Nederland en Duitsland is het gratis

internationaal bellen.

– De telecomdiensten zijn bij dezelfde aanbieder

Beschikbare Duitse telefoonnummers
De overheidsinstantie in Duitsland die belast is met het uitgeven van Duitse telefoonnummers heet Bun­desnet­za­gen­tur. De beschikbare nummers en de gebruik en aan welke eisen ze moeten voldoen worden vastgelegd door deze instantie. Bun­desnet­za­gen­tur is tenslotte ook het orgaan dat servicenummers toekent. Duits telefoonnummer aanvragen is ook bestemd voor particulieren en bedrijven. Wat wel een vereiste is, is dat u voor een plaatselijke nummer een adres moet hebben in de desbetreffende stad of regio. VOIPZeker houdt zich al jaren bezig met het verstrekken van telefoonnummers in de meeste regio’s van Duitsland. Een bussiness starten in het buitenland is de nieuwe trend. Een duits telefoonnummer aanvragen is de beste keus dat u hiervoor kan maken.

Ondernemen in het buitenland met Duits telefoonnummer
Een duits telefoonnummer aanvragen stelt de Duitse consumenten in staat om lokaal te bellen. Dit maakt dat uw bedrijf het vertrouwen zal winnen van de Duitse consumenten en kunnen ze met hun eigen tarief een telefoontje plegen. De mogelijkheid tot het doorschakelen van uw Duitse nummer naar uw Nederlandse filiaal is een aangename aanwinst. Hiervoor zijn er geen extra kosten aan verbonden.

Gmbh oprichten: Wat is een GmbH?
GmbH staat voor Gesellschaft mit beschränkter Haftung, het is een bedrijfsvorm dat vaak voorkomt in Duitsland. Deze bedrijfsvorm bevind zich in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en andere Centraal-Europese landen. Als u de voorkeur geeft aan een GmbH oprichten als bedrijfsvorm dan is uw persoonlijkvermogen in goede handen. Vergeleken met een Nederlandse BV draait het beginnen van een GmbH anders doordat de regels en procedures voor de ondernemenrs daar ook anders zijn.

Bij het oprichten van een GmbH in Duitsland komt er veel bijkijken. De gestelde voorwaarde bij het op gang brengen van een GmbH in Duitsland is dat u vergunningen moet hebben. Daarnaast moet u ook diploma’s en kwalificaties kunnen overleggen. u hebt ook een correspondentie adres nodig, en u gaat ook een Notaris moeten opzoeken in Duitsland. Als u van plan bent u in te schrijven in het Duits handelregister, behoort het aandelenpakket van de GmbH in zijn totaal gestort te worden. Dit is een bedrag van minimaal €25.000. Komt erbij kijken dat u uw GmbH moet laten ingeschrijven in het lokale Gewerberegister (gemeentelijke bedrijfsregister)

De voordelen die het oprichten van een Gmbh met zich meebrengt zijn:

– De bescherming van het persoonlijk vermogen van de aandeelhouder.

– In het bedrijfsleven geniet deze bedrijfsvorm een mate van

voorkeursbehandeling.

– Vergeleken met Nederland heeft Duitsland een ruimere handelsgebied

voor de verkoop van goederen en dienst.

– Het uitvoeren van belastingvoordelen.

– De Duitse ondernemers doen het liefst zaken met erkende Duitse

bedrijven waarvan ze de zekerheid hebben dat de Duitse wet- en

regelgeving gehanteerd wordt.

Een Duits postadres
Als je geïnteresseerd bent in het zaken doen met de Duitse markt of het openen van een rekening dan is het van eminent belang dat u een Duits postadres aanschaft. Bij het openen van een hiervan vergemakkelijk u het onderhandelen met de Duitse consumenten en geeft ze een bepaald vertouwen. Ook maakt u het mogelijk dat uw briefpost en documenten voor u worden opgestuurd. Het hebben van een postadres kan een goede stap zijn voor een pilot voor een bedrijfsuitbreiding in de Duitse markt.

Vraag uw eigen Duitse Servicenummer vandaag nog aan.

Doe de GRATIS

SEO Scan met Rapportage

Hoe goed bent u vindbaar?

Doe de GRATIS Test

Advies of even Sparren?

Ons team helpt u graag