De Markt in Duitsland

De markt in Duitsland, hoe pak je het aan?

Het Markt Duitsland is niet een makkelijke en de concurrentie is heel erg groot, maar als succes hebt met een webshop Duitsland, dan is het zeker de moeite waard. In Duitsland heb je namelijk meer dan 80 miljoen potentiële klanten en zelfs als je een kleine percentage hiervan pakt, zal je heel veel geld verdienen.

Makkelijker gezegd dan gedaan

Als je besluit te gaan exporteren naar Duitsland, is het natuurlijk veel makkelijker gezegd dan gedaan. Je kan wel heel succesvol zijn in de Nederlandse marketing, maar de Duitse marketing is een totaal andere beest. Te beginnen met het taal, als je met succes de markt Duitsland op wil, dan moet je wel heel goed Duitse teksten kunnen schrijven of iemand hebben, die het naar Duits kan vertalen.

Een webshop maken

Een Duitse website opzetten en deze goed laten scoren in Duitsland is al moeilijk genoeg, maar een Duitse webshop word een hele ander verhaal. Het is heel moeilijk, om met een webshop Duitsland op de markt Duitsland te scoren. Je moet goede Duitse teksten schrijven of de site vertalen, door iemand die wel heel goed Duitse teksten kan schrijven. De teksten dat op de webshop Duitsland staan zijn het belangrijkst en dan komen pas de Duitse teksten voor de linkbuilding.

Een site vertalen moet ook niet woord voor woord gebeuren, als je goed op de markt Duitsland wil vallen, maar moet het goed aansluiten op de cultuur daar. Het is dus slim om het door een Duitser te laten doen, want die begrijpen het taal beter dan buitenlanders. Ook voor een Duitse website scoor je veel beter, wanneer de Duitse teksten, door een Duitser zelf zijn geschreven. Het uitbesteden van teksten is ook niet zo duur en het kan meestal al vanaf 1cent per woord ingekocht woorden. Op deze manier heb je hele unieke Duitse teksten, waarvan je zeker weet dat ze kloppen.