Marketing Duitsland is Anders

 

Marketing Duitsland is heel anders en je moet zeker niet met dezelfde verwachtingen en instelling komen dat je in Nederland hebt.

Marketing Duitsland en Linkbuilding

De linkbuilding Duitsland, is totaal niet te vergelijken met Nederland. We zijn ook maar een kleine land, met 16 miljoen inwoners. Duitsland heeft meer dan 80 miljoen inwoners, dus je kan je voorstellen dat het marketing Duitsland heel anders werkt. Het is dan ook heel moeilijk, om de markt Duitsland te bereiken, je zal voor de makkelijkste zoekwoorden in Duitsland 10 keer meer uren moeten maken, dan je voor de moeilijkste Nederlandse zoekwoorden maakt. Begin dus alleen aan marketing Duitsland, als je heel serieus bent en de Duitse taal heel goed beheerst.

Scoren in Duitsland

Hoe goed je in Duitsland scoort is afhankelijk van wat je gaat opzetten, ga je een Duitse webshop of een Duitse website opzetten? Als je voor een Duitse webshop gaat, moet je de linkbuilding Duitsland natuurlijk heel anders aanpakken. Voor de Duitse website is het veel makkelijker te scoren, maar als je echt dingen wilt gaan verkopen en in de markt Duitsland wil komen zal je veel ervaring moeten opdoen. De concurentie is in Duitsland moordend en als beginner moet je vooral door kunnen zetten, want de linkbuilding Duitsland zal zeker niet gelijk goed gaan.

Marketing Duitsland uitbesteden

Als beginner is het ook slim om met Duitse marketing bedrijven samen te werken of de linkbuilding Duitsland volledig uit handen geven. Zo maak je zeker veel meer kans, omdat hun al ervaring hebben met marketing Duitsland en zal je dus veel makkelijker scoren voor je Duitse webshop of Duitse website. Je leert ook van hun en kan je het later zelf gaan proberen, ook al geef je het linkbuilding volledig uit handen. Je kan nog wel zien hoe ze de linkbuilding Duitsland hebben gedaan en kan je het later zelf gaan doen.