Marktplaatsen Duitsland

Duitse Marktplaatsen zijn de plaatsen voor het direct aanschaffen van producten uit Duitsland. Er zijn heel veel Duitse Marktplaatsen waar je misschien interesse zou kunnen hebben. Enkele ervan zijn:

Quoka.de

Quoka was eerst in de krant actief als 1 van de Duitse Marktplaatsen, nu als website. Als je op de website van Quoka gaat kun je kiezen uit meer dan 6 miljoen advertenties.

Kalaydo.de

Kalaydo.de is opgericht in 2006 als Duitse Marktplaats. Op de website kan je meer dan 1 miljoen advertenties vinden. Behalve kleine tweedehands producten kan je er ook terecht voor huizen en autos. Je kan op deze website makkelijk per regio zoeken.

Markt.de

Op deze website vindt je meer dan 2 miljoen advertenties. Hier vindt je producten van alle categorieen,zelfs diensten,vacatures en contactadvertenties. Dit is 1 van de grootste Duitse Marktplaatsen.

Deine Anzeigenwelt

Gemiddeld heeft deze website meer dan 1 miljoen advertenties. Deine Anzeigenwelt bestaat sinds 1995 als een Van de Duitse Marktplaatsen. Op dhd24.com kan je kopen en verkopen.Het is ook een Duitse Marktplaats.

Locanto.de

De van oorsprong afkomstige Amerikaanse site is ook actief in Duitsland.

Local24.de

Deze site bestaat sinds 2007.Dit is een portaal met meerder Duitse Marktplaatsen tegelijk zoals ,Quoka.de,Kaylaydo.

eBay-Kleinanzeigen.de

Dit is ook een soort Van Duitse Marktplaatsen. Hier vindt je advertenties van verkopers in heel Duitsland. eBay is de eigenaar van het Nederlandse Marktplaats. Op eBay Duitsland kan je terecht voor veilingen om iets te kopen of te verkopen.

Amazon.de

Sinds 1998 bestaat de Amazon in Duitsland. Amazon heeft ook een vaste klantendienst die Prime heet en meer dan tien jaren bestaat. Ben je Prime -klant, dan hoef je sinds kort geen verzendkosten te betalen .Hoe groot of klein de bestelling ook is. Je kan er terecht voor electronica, beauty en verzorging, wonen en koken, tuin, speelgoed en spellen, boeken, sport, kleding, klussen en gereedschap, persoonlijke verzorging, computers en accesoires, videogames en accessoires ,mobiele telefoons en accessoires. Je kunt er ook terecht voor Cadeau-ideeen of cadeau bonnen. Amazon werd opgericht op 5 juli in 1994 door Jeff Bezos, in Washington, Verenigde Staten. Het was toen 1 van de eerste bedrijven die online goederen verkocht. Het is een Amerikaans bedrijf gevestigd in Seattle .Er zijn ook heel veel voordelen aan verbonden. Zoals, veilig betalen, gratis bezorging vanaf 20 euro. Bestellingen zijn eenvoudig te retourneren. Er is ook klantenservice. Heb je misschien iets besteld, dan kan je die bestelling makkelijk traceren.