Duitsewebsite.nl

Duits postadres aanvragen?

Een Duits postadres geeft meer vertrouwen.

Een Duits postadres
Bent u ondernemer en wilt u uw dienstverlening exporteren naar Duitsland? Voor een succesvol buitenlands avontuur zult u eerst het nodige moeten regelen. Pas als u zicht goed heeft voorbereid, wordt het ondernemen in Duitsland een rendabele aanvulling op uw ondernemerschap in Nederland.

Duits adres huren

Het huren van een Duits adres biedt u de mogelijkheid dit te gebruiken voor alle zakelijke correspondentie, maar er is veel meer voordeel te behalen met een Duits postadres. Zo kunt u:

  • het adres op uw website kenbaar maken
  • uw betrouwbaarheid bij Duitse consumenten vergroten
  • een lokaal Duits telefoonnummer aanvragen
  • een Duitse bankrekening openen in uw eigen regio
  • een link naar uw website laten vermelden in brancheboeken of webgidsen
  • een Gmbh oprichten (hiervoor is een postadres een vereiste)

En denk naast een Duits postadres ook aan het aanvragen van een Duits telefoonnummer en bij voldoende omzet aan het oprichten van een Gmbh.

Duits postadres aanvragen

Besluit u een postadres aan te vragen, dan is hiermee de weg geopend naar een inschrijving in het handelsregister (Gewerbeambt) in Duitsland. Ook kunt u bij de belastingdienst dan een melding doen van uw postadres, zonder dat u hiervoor daadwerkelijk een bedrijfspand ter beschikking dient te hebben. Een goedkope en eenvoudige manier om uw weg naar ondernemen in Duitsland te starten. De besparing die u hiermee realiseert, geeft u de kans om datzelfde geld te steken in de online vindbaarheid van uw producten en diensten in de Duitse markt.

Postadres Duitsland

Met een postadres in Duitsland kunt u als ondernemer succesvol zakendoen zonder hiervoor diep in de buidel te tasten. Wel kunt u direct op volle toeren meedraaien in de florerende economie die Duitsland rijk is. Deze zakelijke mogelijkheid wordt u met een postadres op een simpele manier geboden en kan u zakelijk veel rendement opleveren. Ook in Duitsland is Google nog steeds dé manier die consumenten gebruiken om producten of diensten te vinden. Vergeleken met Nederland is de Duitse economie met recht omvangrijk te noemen.

Postbus openen in Duitsland

Het openen van een postbus kost u nog geen 25 euro. Deze kleine uitgave maakt het u echter wel mogelijk om een rekening bij een Duitse bank te openen en zo de volgende stap in uw zakelijke avontuur in Duitsland te zetten. Met een postbus in Duitsland kweekt u vertrouwen bij de Duitse consument en dat is wat u zoekt voor uw bedrijf. Runt u een webshop? In dat geval zullen Duitse klanten het fijn vinden als ze hun retourzending gewoon via een Duits adres kunnen laten lopen.

Duits postadres Ebay

Adverteren op de Duitse versie van marktplaats doet u via Ebay. Om op een betrouwbare manier zaken te kunnen doen, is een postadres in Duitsland belangrijk. U straalt als ondernemer uit dat u een officiële speler in het veld bent waar consumenten probleemloos kunnen bestellen.

Postadres Duitsland particulier

Wanneer u als particulier een postadres voor zakelijk gebruik gaat aanvragen, is dit slechts het begin van uw ondernemerschap in Duitsland. Maak gebruik van linkbuilding en marketing om uw webshop of onderneming onder de aandacht te brengen. Laat u bijstaan door bedrijven die goede kennis van zaken hebben en op de hoogte zijn van alle regels en voorwaarden. Vooral als u de Duitse taal zelf niet goed beheerst, kan succesvol ondernemen in Duitsland nog een ware uitdaging blijken.

Conclusie

Start vandaag nog met het realiseren van uw buitenlands succes en zorg dat u een Duits postadres bemachtigt. Door u ook te richten op Duitse afnemers ligt een zakelijke groei op een eenvoudige manier binnen handbereik. Met een beetje geluk mag u zich binnenkort een succesvolle Duitse ondernemer noemen.

Doe de GRATIS

SEO Scan met Rapportage

Hoe goed bent u vindbaar?

Doe de GRATIS Test

Advies of even Sparren?

Ons team helpt u graag