Zaken doen Duitsland

Wij kunnen u volledig adviseren en helpen met opbouwen van uw succes in Duitsland.

Zaken doen in Duitsland

Bent u van plan om zaken te doen in Duitsland? Dan moet u weten dat Duitsland als afzetmarkt voor vele Nederlandse ondernemingen een goede basis is. Duitsland is met zijn 80 miljoen inwoners een zeer aantrekkelijke markt voor vele Nederlandse ondernemers. Het is dan ook niet zo gek dat er zoveel Nederlandse ondernemers een Duitse website of Duitse webshop hebben.

Voordat u zaken gaat doen in Duitsland, is het altijd verstandig om een degelijke marktanalyse te maken. Ook al is uw product wellicht in Nederland succesvol, dan is dit natuurlijk geen garantie voor succes op de Duitse markt. Wij van Duitsewebsite.nl kunnen u daarbij ondersteunen.

Het lijkt een beetje gek, maar steeds meer Nederlandse ondernemers zijn in Duitsland actief. Zo zijn er maar liefst 5.500 Nederlandse dochterondernemingen actief in Duitsland en deze onderneming vallen allemaal onder de Duitse belasting- en boekhoudingsplicht.

De voordelen hiervan zijn dat de kapitaalstructuur de toegang tot de middelen heeft vereenvoudigd. Hierdoor wordt er sneller vertrouwen bij de klanten gewekt en worden eventuele risico’s geminimaliseerd door een beperking van de aansprakelijkheid.

Ook het starten van een eigen dochteronderneming in Duitsland kan zeer interessant zijn voor de Nederlandse ondernemer. Voordat u dat doet is het altijd verstandig om goed geïnformeerd en bijgestaan te worden door een professionele partij die weet wat er momenteel in de Duitse markt speelt.

Wij kunnen volledig adviseren en helpen met het opbouwen van een Duitse website en Duitse webshop. Zo zijn wij gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en vooral in marketing Duitsland. Wij weten wat er nodig is om bepaalde doelgroepen aan te spreken en tot actie te zetten in de vorm van een aankoop in uw webshop. Zou u graag willen weten wat wij voor u
kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!