Algoritme van Google Duitsland
november 15, 2014
Een Duitse webshop lanceren
februari 8, 2015

Vindbaar in Duitsland

Wanneer u als Nederlandse ondernemer de Duitse markt wilt betreden, dan is het van belang dat u vindbaar bent in de Duitse zoekmachines. Op het gebied van online marketing is zoekmachine optimalisatie tegenwoordig het meest belangrijke marketing kanaal. De meeste mensen komen in aanraking met nieuwe websites door middel van zoekmachines. Het is dan van belang dat u met uw website gevonden kan worden in de Duitse zoekmachines. Vindbaar in Duitsland zorgt namelijk voor meer pageviews, meer bekendheid, meer leads en natuurlijk meer omzet uit Duitsland.

Vindbaar worden in Duitsland

De succesformule om hoog te komen te staan in zoekmachines is unieke content, goede teksten en linkbuilding. Wanneer u vindbaar wilt worden in Duitsland moet hier zeker rekening mee gehouden worden, maar ook met het land zelf. Duitsland is een ander land dan Nederland, dus er moet goed gekeken worden naar de do’s en don’ts op het gebied van Duitse zoekmachine optimalisatie.

Vindbaar in Duitsland met behulp van unieke content en Duitse teksten

Unieke content is een must voor vindbaarheid in zoekmachines. Zoekmachines, zoals de Duitse Google en hun algoritmes, vinden unieke content belangrijk bij het bepalen van de ranking van websites. Wanneer de content van uw website wordt afgestemd op de Duitse markt en daarbij ook nog uniek is, dan is dat de eerste stap voor meer pageviews, bekendheid, leads en omzet uit Duitsland. Het is natuurlijk ook van belang dat uw content in het Duits is voor de Duitse consumenten die u wilt bereiken.

Vindbaar in Duitsland door linkbuilding

Om de Duitse markt te veroveren als Nederlandse ondernemer dan speelt linkbuilding in Duitsland ook een grote rol. Backlinks is, naast unieke content en goede teksten, het andere onderdeel van de succesformule die voor vindbaarheid in Duitsland zorgt. Om vindbaar te worden op Duitse zoekmachines moeten de backlinks vanuit Duitse websites komen, zodat zoekmachines zien dat u relevant voor Duitsland en daarbij dus ook Duitse zoekers.

Vindbaar in Duitsland met Duitse Website

Zoals u in de vorige paragrafen kon lezen, hangt vindbaar in Duitsland af van verschillende dingen, namelijk: unieke content, goede Duitse teksten en linkbuilding. Wanneer u van plan bent om met uw Nederlandse onderneming een Duitse website te beginnen om de Duitse markt te betreden dan is het zeker van belang om hier rekening mee te houden. Duitse website kan u helpen met het realiseren van unieke content, goede Duitse teksten en linkbuilding, zodat u met uw website vindbaar kan worden in Duitsland.