Amazon Marketing Service

Eenvoudig uw artikelen verkopen op Amazon, samen met Duitsewebsite!

Duitsewebsite.nl is gespecialiseerd in websites en webshops voor de Duitse markt. Uw website koppelen aan Amazon? Geen probleem! Uw producten ook in Duitsland verkopen? Wij spreken niet alleen de taal, maar weten ook hoe een goede Duitse website in elkaar zit.

Sinds medio 2015 biedt Amazon haar reclameklanten in Duitsland ook de langverwachte “Amazon Marketing Services” (AMS). Dit zijn nieuwe mogelijkheden voor display-advertenties die adverteerders bij Amazon kunnen boeken en schakelen. Deze verschijnen ofwel boven de zoekresultaten als Headline Search Ad, op de productpagina’s als Product Display Ads en onder de zoekresultaten als gesponsord product. Meer over de verschillende soorten advertenties vindt u later in dit artikel.

Ondertussen worden ongeveer 150 miljoen producten verkocht op amazon.de. Om hier niet onder te gaan kan soms behoorlijk moeilijk en niet zo gemakkelijk zijn. Het advertentieprogramma AMS maakt het mogelijk om de traceerbaarheid en zichtbaarheid te vergroten. Als gevolg hiervan zullen de verkoop en verkoop, en op de lange termijn, de rangorde van Amazon onvermijdelijk verbeteren.
Amazon Marketing Services biedt verkopers de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de concurrentie. Voor verkopers is het belangrijk om de tools goed te begrijpen en te gebruiken, omdat niet elke klik uiteindelijk tot een verkoop leidt. De ROI en de campagneprestaties zijn daarom belangrijke indicatoren dat het als marketing-driver belangrijk is om constant te monitoren en indien nodig bij te sturen om de doelgroep effectief te bereiken.

De nieuwe marketingdienst is gericht op transparantie en bruikbaarheid. Het betaalt volgens Google AdWords-advertenties per klik. Dit betekent dat hoewel de gesponsorde producten al aan de gebruiker worden getoond, er geen kosten zijn voor de adverteerder. Alleen wanneer op de advertentie wordt geklikt, wordt de gebruiker omgeleid naar de productdetailpagina en wordt de klikprijs gefactureerd.

Voor meer informatie en/of ondersteuning hierbij neem contact met ons op!